پیام خود را بنویسید

در راستای توانمند سازی شرکت های دانش بنیان و فناور برگزاری دو کارگاه تخصصی در پارک علم و فناوری البرز

 | تاریخ ارسال: 1404/3/1 | 
دو کارگاه تخصصی آشنایی با ساختار های فناورانه و کارگاه ثبت اختراع و برند در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، دو کارگاه تخصصی آشنایی با ساختار های فناورانه و کارگاه ثبت اختراع و برند در راستای توانمند سازی شرکت های دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.

مهندس مهران مهدوی با اعلام این خبر گفت: "کارگاه تخصصی آشنایی با ساختار های فناورانه" با ارائه مهندس سادات رسول  و "کارگاه ثبت اختراع و برند" با ارائه  مهندس مهدی نصیری اقدم در راستای توانمند سازی شرکت های دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.

مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز افزود: در این دو کارگاه بیش از چهل نفر از مدیران و کارشناسان شرکت های دانش بینان و فناور حضور داشتند.
وی افزود: پارک علم و فناوری البرز در استان البرز و در نزدیکی پایتخت، بستر مناسبی را برای حمایت از ایده ها و تجاری سازی آن ها در راستای توسعه و تولید ثروت فراهم کرده است.

کلیدواژه ها: توانمند سازی | ثبت اختراع و برند | شرکت های فناورانه |


دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA